Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Parkvej 109, 4700 Næstved

 

Tlf.  5588 3500  

Fax. 5588 3509

Ean. 5798007277406

Sydbyskolen rundt i billeder

 • ikon
  Lene Hansen den 28-08-2015
  Indbydelse til kulturhusaften den 3. september, 2015, læs mere her ...
 • ikon
  Carsten Andersen den 12-05-2015
  Fra august 2015 bliver det muligt, at gå i SFO 2 på Sydbyskolen og 4.-6. klasserne får dermed også mulighed for at komme i SFO. Dermed kan vi tilbyde et fritidstilbud til alle børn på skolen lige fra Førskolen til 6.klasse.
   
  SFO 2’ens åbningstider er lidt anderledes end SFO 1, da der som udgangspunkt ikke er mulighed for ”morgen-pasning” eller for pasning i ”ferie-SFO’er” i de uger hvor der ferieordning i Næstved kommunes SFO’er. Prisen er til gengæld det lidt mindre, nemlig 1065 kr. om måneden.
   
  SFO 2’en har dermed åben hver eftermiddag til kl. 17.00, undtagen fredag hvor der lukkes kl.16.00, som det kendes i SFO1. Desuden regner vi med, at lave lidt ”anderledes” arrangementer ca. hver 6. uge, som f.eks. kunne være aftenåbning, fællesspisningen eller ture ud af huset.
   
  SFO 2 får eget lokale på vores Parkvejafdeling således, at ”de store” børn får deres eget sted at indrette sig og være i. I SFO 2 lokalet er der allerede et køkken med et lille cafemiljø og et kreativt værksted. Ligesom vi vil have mulighed for at benytte skolens øvrige faglokaler, så som hallen, teaterscenen eller musiklokalet.
   
  Musiklokalet vil helt sikkert blive brugt, da det bliver Claus Jensen der er primærpædagog i SFO 2’en. Til dem der ikke allerede kender Claus, kan det siges, at han udover at være en erfaren pædagog også er fritidsmusiker, så der plejer altid at blive spillet musik, der hvor Claus er.
   
  Aktivitetsmæssigt vil vi lægge vægt på børnenes interesse og tilbyde aktiviteter, som de finder spændende. Som udgangspunkt vil der bl.a. være mulighed for at dyrke sine kreative interesser og få syet, malet, lavet smykker, brugt IT-udstyrtet eller at gå i træværkstedet, der vil også være mulighed for at få rørt sig og spillet fodbold, basket, løbe på skateboard eller rulleskøjter, ligesom der vil være mulighed for at dyrke udelivet og tænde bål, snittet eller spillet rollespil.
  Mulighederne er mange og sammen med børnene finder vi ud af hvor vi lægger vægten i aktiviteterne. Nogle aktiviteter laver vi sammen med den øvrige SFO på Parkvej, mens andre kun er for SFO 2 børnene.
   
  Tilmelding til ordningen skal ske via den digitale pladsanvisning, som kan findes på Næstved Kommunes hjemmeside. Brug evt. følgende link:

  https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/Default.aspx?p=naestved07&k=370
   
  Hvis I har nogen spørgsmål er I meget velkomne til at henvende Jer til SFO-Leder Carsten Andersen.
   
  På hele SFO Pingvinens vegne Carsten Andersen.
   
 • ikon
  Thorbjørn Øster den 31-03-2015
  Genopslag med vejledninger til installation af officepakke
    
  Mange har spurgt efter vejledningerne til installation af officepakke - de er hermed lagt ud i yderligere en periode. Jeg har ligeledes lagt den i dokumenter på fællesnettet, hvor man kan hente den fremadrettet.
  Vejledning til, hvordan du installerer officepakken på PC findes her
  Vejledning til, hvordan du installerer officepakken på MAC findes her
  På Androidenheder hentes produkterne som apps i Google Play. Se vejledning her
  På iPad og iPhone hentes produkterne som apps i App Store. Se vejledning her